måndag 29 juli 2013

Ny blogg

Har bytt blogg nu eftersom jag inte kan blogga från datorn då ja ha Blogger. Vet int varför men så äre iaf, och är ganska less på att mobilblogga hela tiden:p hur som haver så kommer den här bloggen finnas kvar. Men nu tyck ja ni ska klicka in på min nya blogg som ni hittar HÄÄÄÄR!

onsdag 24 juli 2013

Renbron

Fan va less ja ää, blogger fuckar sönder totalt! Snart blire å byta blogg! -.-'

Bortsett från att blogger ää cp så ha jag haft en helt otroligt bra dag! Vaknade av att kusin ringde å fråga om ja ville följa te renbron å så blev det oxå. Jag å mamma packade de vi skulle å sen for vi dit, mötte upp Alice, Matilda, Bea och Lille-mor där. Senare under dan kom Carina, Malin och Robin med deras hund Rut:) sjukt trevlig! Jag och Alice va i vattne var och varannan minut ungefär, ha varit supervarmt hela dan helt enkelt!

Vi kom till renbron/lagun runt kvar över ett och kom hem vid kvart i fem kanske, haha! Är galet glad att jag åtminstone fått färg på kroppen, fast om man jämför me mamma så ää ja fortfarande blek :( men bli bara att steka i solen nu när den äntligen är här!:D

söndag 14 juli 2013

Älskade böcker

När ja va te övik i tisdags så fick jag med mig en bok hem, femtio nyanser av honom het den på svenska. Hur som helst så börja jag läsa den idag och jag är helt såld för den! Ja började läsa efter middagen(runt sex) och har vare som fastklistrad i den tills nu! Hehe, ja tyck ni ska ta och läsa den om ni int redan gjort de. Jag är typ bara en tredjedel in i boken men den är så galet bra!

torsdag 11 juli 2013

Duktig flicka

jaha.. va de int ja som skull vända på dygne??

Inläggets rubrik

Vakna ett idag, känns som jag har blive familjens sömntuta nu.. Förut vare storebror som alltid sov te typ fyra på eftermiddagen men han kliv fan upp tidigare än ja numera.. Tro ja måst försöka vända tillbaka dygne eller nå:p

Hur som haver så blev min äldsta storebror hela 21år igår(onsdag) så ett fett stort grattis te han! Han va i Vilhelmina då så ha int kunna gratta han än, så tror de blir idag ist:)
Sen så fyll ju Johannes 18år idag så få väl ta å hälsa han ett sjukt stort grattis!!
Shit va alla börja bli gammal!..

onsdag 10 juli 2013

phone call

Op ringde nyss, vet inte riktigt va han ville men gör väl desamma. Han sa att ja skull blogga om han då jag får väl helt enkelt göra de, vet dock inte va ja ska skriv. Fjanten försökte få mig att typ köpa choklad och sen posta de till han(i kittelfjäll!!), lovade inget så tvekar på att han kom få nå. Förlåt Erik!
Påtal om annat så vägrar Joakim göra nå mat åt mig, jag är galet hungrig men är för feg för att gå ut ur rummet. Är ett enda stort mörker där å då ska ja ta mig upp för trappan.. Har vare extremt klumpig de senaste veckorna så de känns som lite riskabelt.. usch, får väl helt enkelt förbli hungrig:(

Lol that's me

Fall down

torsdag 4 juli 2013

Trasig

Min super mobil som ja trodde skulle leva i evigheter ää trasig.. Den trodde att den hade vingar å flög ner i marken me glaset neråt(på grus) så hela skärmen ää sprucken.. Den funkar ju fortfarande med de ää lite svårt att se va som ää på skärmen, Sjukt svårt att läsa sms iaf! Haha..

tisdag 2 juli 2013

Måndag

Cyklade till jobbet idag, dit och sen tillbaka hem igen efter att ja slutat. Kom fram till att ja cyklat 10 mil på ca en vecka, känner mig galet duktig faktiskt!!:)) lovar att de kommer bli ett par mil till innan ja slutat jobba helt:)

Hur som haver så ha ja vare ve Alice ikväll, for ut me båten å fiskade men eftersom varken hon eller ja ha nå tålamod så gav vi upp.. Haha bäst alltså. Nämen ha som inge viktigt att säga så ska ta å krypa i säng så ja orka ve morgondagen, den kom bestå av jobb å sen drillning! Ha saknat mitt team så ska ta igen missad drilltid med dom imorgon, längtar galet mycket!

måndag 1 juli 2013

Less.

Varför kan man inte bara kunna lägga sig i sängen å sen somna efter typ 2sekunder? Istället lägger man sig i hopp om att få somna i tid men allt slutar ändå med att man hunnit tänka på allt som går att tänka på och sedan har klockan blivit 2 på natten. KUUL!!.. -.-'

fredag 28 juni 2013

Ej antagen?

Ser att folk fått reda på att de tage sig in på gymnasie å de ää väl kul för dom. Ja orkar inte bry mig om de för vet int ens hur man se de så de var väl desamma. Och om ja tänk på de nå mer så kom ja ba bli stressad å int kunna sova, standard typ ;p haha..

Ha nyss ställt väckarklockan inför imorgon, dum som ja ää så ha ja int pratat me bror om han vill köra mig till jobbet imorrn så om de inte regnar så få ja kanske cykla. Gör mig inte så speciellt mycket faktiskt bara om de ää bra väder som sagt! :p
men få gulla lite me bror imorrn om de visar sig vara tråk väder(a)

torsdag 27 juni 2013

Jobb

Cyklade te jobbet idag! Det är typ en mil dit så tyckte ja va riktigt duktig faktiskt, städade då ja kom te caféet och för första gången nånsin så tyckt ja int att de va tråkigt att städa! SICK!

Nämen dagen ha rullat på bra, varit rätt mycket folk och det är ju alltid kul:) tycker fortfarande att ni kan ta er till hälla och fika!;)

onsdag 26 juni 2013

Musik

Sitt å försök he in musik på mobilen, den vill inte riktigt samarbeta så ja antar att ja int kom te å komma i säng på ett tag.. Tänker dock int gå å lägga mig fören musiken ää inne, eftersom jag inte ha nån som kör mig till jobbet imorgon så få ja ta och cykla dit. Känns lite drygt mes tanke på att de är en mil dit men om de är bra väder(som ja hoppas på att de är) så kommet det nog gå ganska bra!:p

Sååå, om det är nån som har vägarna förbi hälla så kan ni alltid svänga in på caféet å hälsa på lilla jag!;) tyck ja lät som en superb idé!;)

Jag förlorade(nån tog de) mitt konfa halsband i början på nian, så ja polisanmälde det. Och i måndags när pappa va i ö-vik så va han in i affären där de köpte det och hämtade ut ett nytt!! Är så sjukt gla att jag har det hos mig igen! ^^

tisdag 25 juni 2013

Internet

Yääy! Ja ha internet på datorn igen:D (dock bloggar jag fortfarande från mobilen eftersom Blogger fuckar.) Men inte för att ja saknat internet så spec mycke, men nu kan ja ta å skicka iväg de där examens bilderna som ja lovat. Dock ha ja glömt vilka de va ja skull skicka till men de löser sig nog:p

Hur som haver så ha midsommar redan passerat och medans alla söp sig full den helgen så tillbringade jag den som vanligt uppe i fjälls!:) dock så vare ba ja, mamma, pappa, mormor och björn iår men hade de bäst som vanligt!;) ni anar int hur skönt de va att ba få skita i allt och inte bry sig ett skit i de där få dagarna man va i fatmomakke! Love!

Nämen nu tänk ja faktiskt se om ja hitta nån bra film att slå igång bara för att. Är ledig från jobbet imorrn så kan sova lite extra länge! Skönt!

onsdag 12 juni 2013

Tillbaka

Anledningen till att jag int bloggat på typ två veckor beror på att först så fucka blogger på datorn sen så har internet på datorn försvunnit.. Men de ha int hänt så mke under tiden, förutom att ja gick ut nian i fredags!:) känns rätt bra, sommarloov!!:D och igår (tisdag) så tog storebror studenten! Aldrig sett pojken så glad som han va igår:) dock så var det sjukt tråkigt väder men folket var glada ändå, ää väl nästan de som räknas:)

Och till er som ja lovat att skicka bilder till så kommer jag göra de så fort ja får tillbaka internet!:)

fredag 31 maj 2013

Fotboll

Dagen har gått ovanligt fort måste jag säga! Städade nästan hela förmiddagen sen blev de idrott, där man spelade fotboll. Körde klass mot klass, alltså 9:1 mot 9:2, sen så kom typ 7:orna och 8:orna samt några lärare å kolla. Hade faktiskt riktigt roligt även fast min klass förlora med typ 5-1.. Gjorde värsta failerna och höll även på kvadda höften men så kan de gå:p hade kul å de ää väl huvudsaken antar jag^^

Efter de blev de drillning sen for ja å kolla till katten som för stunden bor hos bror. Sen blev det att fara ut me Jerry, glad prick de där:)

Bju på en bild på klassen:)

söndag 26 maj 2013

Morsdag

Mobilbloggar igen, ngt är fel på min blogger..

Idag är det morsdag så ni får ta och gratta era fina mammor där ute! Jag och min fina mamma ska iväg till genbäcks(?) idag och sen så får jag helt enkelt se va dagen har att bjuda på. Tycker det är ganska roligt att vi har haft mer sommar på de här typ 3 veckorna än vad vi hade hela förra sommarn! Hoppas de fortsätt såhär så man får en varm sommar för en gångs skull ^,~

torsdag 23 maj 2013

Mobilblogg.

Bloggar från mobilen just nu eftersom Blogger på datorn fuckar..

Blev till att vara hemma idag också. Var egentligen tänkt att ja skulle på skolan men när mamma frågade imorse så blev de bara så att jag stannade hemma. Kunde inte somna igår kväll heller och säger bara de att det är fan tur att jag har Jakob som ställer upp för en!
Hur som haver så har jag mest sett på film idag, men efter jag sett 5st så kände jag mig oerhört lat så drog på mig några vuxenpoäng och städade! Ibland så kan även jag;)

Men nu ska jag springa ner och ta ut tvätten sen göra de där dumma EU frågorna jag helt glömt bort..

Bjuder på en arkiv bild.

onsdag 22 maj 2013

hemma dag

det här har verkligen inte varit min bästa dag, klev upp och fixade mig som vanligt men kände redan innan ja gick ut att jag inte mådde så speciellt bra. Men tänkte att de va lika bra att fara på skolan för att göra bort den där dumma fotograferingen samt redovisa på svenskan, men tog mig bara till Östernoret där ja klev av bussen och mamma fick hämta mig.
Så blev en hemma dag för mig, och älskar att vi har typ alla Viasat kanaler på tvn. För nu kan man ligga och se film ist för att ligga och se på barnprogram som var det ända som var bra förut, haha. Har faktiskt sett The Avengers för första gången, riktigt bra! trodde jag inte..


tisdag 21 maj 2013

I miss that

tisdag

har varit en sån galet seg dag idag, hade glömt mitt arbete på syslöjden hemma så att och "putsade" en renhornsknapp i typ en timme. SKIT KUL! nä inte riktigt, sen vare bara dryga lektioner fram till lunch då jag och Madde stack hem till Madde å åt.
på engelskan skull ja redovisa nån låt, tycker inte alls om att redovisa muntligt och speciellt inte i engelska men är rätt nöjd ändå :p

gjorde värsta tabben idag på drillningen, ja skull fånga min stav men missa typ halvt och fick den precis på lillfingre. så nu är den typ blå och gör sjukt ont, HEJJA PETRO! ungefär



måndag 20 maj 2013

fatmomakke känsla

ha nyss komme hem från en 2 timmars lång kajaktur, först en timme ensam å nästan precis då ja skull upp så kom mamma å då drog vi iväg en tur. De är en sån otrolig frihet då man kan fara ut när man vill, va även riktigt skönt att vara ute ikväll. Renade tankarna lite:) måst ba älska gafsele vissa gånger!

älskade mamma!:) 


puss.p

oh. ok

ha inte vare den bästa dagen, vet inte riktigt varför. Om de beror på att man måst se folk man helst vill undvika att se eller om det bara beror på att de va skola. Är nog lite av båda tror jag, men jag klarade mig igenom dagen till visso iaf.

vet inte riktigt vad som hänt, men helt plötsligt så känns allt så jävla jobbigt igen. svårt att förstå varför men man har väl alltid sina aningar? men det är ett stort fett kaos i huvve just nu. :s

"pls do not destroy my life".

söndag 19 maj 2013

klagar lite..

idag har de vare(DET ÄR) så galet jävla varmt så jag vet inte vad! I skrivande stund så är det +30(!!) i altanen och då har vi ändå öppnat allt som går att öppna! SJUKT! det så är det typ +28 ute, i skuggan! inte fan behöv man fara utomlands för värmen inte! och ja, nu klagar jag faktiskt på värmen lite eftersom det är fan plågsamt att det är så varmt då det är alldeles för kallt för att bada.
Men jag tycker om att sommaren är på väg, bara det blir lite varmare i vattnet så skulle det fan vara perfekt! Men jag hoppas verkligen att det INTE är så här varmt på examen för då kommer jag verkligen att dö! Fint väder får det gärna vara men det behöver inte vara såhär varmt! 



puss.p

feeling hot, hot, hot

ganska sjukt att det är så pass varmt så tidigt på mornarna, älskar det! idag blir det nog att var ute större delen av dagen. Kanske far ut på vattne å i hopp om att få lite färg;) mamma har blive brun! hon och gabbe blir sjukt lätt brun och gissa om man är avis? sjukt fuskigt..

soooooooon


puss.p

lördag 18 maj 2013

lovely

fort ut med kajakerna runt elva med mamma, klev i här i viken å paddlade ut i ån och sen vidare bort mot färgkajen. Blev inte en sån lång tur men var ändå ute en ca en timma, mamma "gick i land" efter typ 20 min så då låg jag bara i vattne å stekte tills syster kom ut sen va vi ute ett tag. Ha vare så sjukt skönt att bara fått vara ute på vattne ingen! Dock kände man att det var ett år sen man va ute, lite sådär lagom ostabil men vafan!:P


puss.p

älskade lördag

mamma kom in och väckte mig halv tio, blev te å gå upp och fika sen så har jag som inte hunne så mycket mer. Förutom att sitta i solen då, som jag självklart har gjort! Dagens planer är att fara ut men kajakerna med kära mamma, årets första kajaktur juu!! kommer bli helt underbart för det är alldeles spegelblankt på älven! <3 love it!

ja bju.

hoppas ni tar vara på dessa varma dagar och gör så mycket kul ute som de bara gå! hare fett bra! 

puss.p



torsdag 16 maj 2013

battle scars

det är bästa vädret idag och man kan bara inte mer än längta sönder till att sommaren verkligen ska börja! Efter nationellan så for jag och Julia ut en sväng, sen så satt man ute med resten av vi 4:a brudar å ba tog de lugnt! var otroligt skönt med tanke på hur förmiddagen var. Men nu har man gjort bort ALLA nationella så nu jävlar behöv ja int se dom nå mer! (fören nästa år då..

Hur som haver så sitt ja just nu ute i altan å dunkar musik, grannarna som är ute lär ju höra vad jag lyssnar på eftersom jag har typ öppnat alla fönster och dörrar. Var runt 34grader här inne när jag kom hem, SJUKT!

fett snygg ju!

puss.p


onsdag 15 maj 2013

lat?

ska slå igång en film och bara chilla! skulle egentligen behöva fara ut och springa men känns som så tråkigt då man är själv. så det KANSKE blir senare, vem vet?  haha, usch va lat jag fick mig själv att låta!




puss.p

Onsdag

dagen har rullat på ovanligt fort, även fast det är onsdag. de är oftast onsdagar och torsdagar som är segast men inte idag, dock så vet jag ju inte än hur morgondagen kommer va. Har sista nationella matte(100min) så antar nästan att det kommer sega ut dan nå jävulskt! 

och på tal om imorgon så måste jag hitta en låt som jag kan spela upp på engelskan. Har nått shit om Love & Friendship och då så ingår det att man ska spela upp en låt som betyder någon speciellt för en. Och jag vet inte alls vad jag ska välja för låt! sjukt frustrerande..

hahahah!

puss.p

tisdag 14 maj 2013

lol thats me

denna dag har vare helt okej, fick skratta rätt så mycket med tjejorna på skolan idag! dock tror jag att vi kaosade lite men vafan gör de lixom?;)
hur som haver så had ja drillning efter skolan, vi ha börja på ett nytt program som jag tror kommer bli asbra!

har som inte så mycket mer att säga, så jag tror jag ska stänga ner och gå å lägga mig. Så jag inte försov mig imorgon, mer än vad jag brukar göra alltså.. :p



hahahah, ååh vad jag älskar dessa bilder! stämmer in så fruktansvärt bra!


måndag 13 maj 2013

KLÄDER

yääy, fick hem kläderna från H&M idag! Allt passa super bra och jag kan int va mer än nöjd:) blev två par byxor och två tröjor, syster har typ 500 par kläder men de gör som inge. Mamma sa faktiskt att jag skulle kolla om jag hitta nå mer tröjor, så kanske blir till att beställa hem lite till om ja hitta nå! :D hehe, awesome:))

 

 


dessa underbara kläder ligger nu hemma hos mig!














hade tänkt att ha den här på examenskvällen, men då kommer den int fören den 10 juni.. sådär 2 dagar EFTER examen! passande...


puss.p

söndag 12 maj 2013

long time, no see

syster och bror for typ nyss så nu är man själv. Ha int vare de sen typ 3 veckor tillbaka så kom kännas tomt och udda att int ha syster att bråka med på veckorna :p haha, nämen de blir nog bra hoppas jag.

I alla fall, det känns HEMSKT att det är skola imorgon.. vill bara va ledig för evigt typ, haha! Nämen känns så fruktansvärt jobbigt att måsta kliva upp tidigt, har ju typ klive upp halv ett sen jag vart ledig :p

hahahah, 2 år sen! döör! :') 


puss.p



dagen

klev upp kvart i åtta idag och runt halv nio så for jag och mamma te Åslia. Mamminen är ju med i friluftsfrämjandet så skull dit och elda :) Eller jag följde bara med för att fota, så kan de gå. Hur som haver så vart vi klar där vid typ halv ett och då vare bara att fara hem och hjälpa till att elda löv och gräs och annat shit samt kratta klart de sista. Ha ju vare så sjukt varmt ute så jag vet int vad! ÄLSKA!! ! 

har faktiskt inge vettigt å säga så ja ska ut igen å se om vi ska börja ve maten. Bli hamburgare! hehe, om nomnom

hahah

puss.p

lördag 11 maj 2013

old stuff


Ljudet gick till sig! fast de va ju ett tag sen men tänkte bara meddela er att ni inte behöv oroa er;) haha, och tack till de som försökte hjälpa! :) Tur ja ha er läsare som hjälp mig^^ 

haha satt och kollade igenom min gamla blogg, och hittade huuur gamla bilder som helst! döör :')








puss.p