söndag 28 april 2013

one last time

Mona tyckte ja skull skriv om hon så då gör jag de, vet dock inte va jag ska skriva förutom att hon är nog den mest udda personen jag känner. Och då är det SJÄLVKLART på ett bra sätt(ibland), haha! gullungen där. <3

nämen, de va inte därför jag skulle blogga utan de va om något heeelt annat. Dock så har jag ju så bra minne så jag kommer ju ihåg ALLT! haha.. viiissst.. ha totalt glömt bort de, men det kan nog inte vare så viktigt isf(får ja hoppas).

<-- Monas, mina :D --> 
<3
puss.p

söndag

denna dag ha vare rätt på lugn, for ut å cyklade me alice runt halv elva tro ja. Blev ca 5 km. När ja komme hem så åt ja sen hjälpte jag mamma med att städa. Skulle rensa soffan där vi ha alla våra sällskaps spel, jobbigt men nu äre gjort! La mig sen i soffan här ute i altan å här ha ja lega restan av dan, lyckades somna där vid ett å sov typ en timme.. haha.. Men skönt som fan ha de vare!


puss.p

lördag 27 april 2013

it's all bed.

klockan är inte ens halv elva och jag är så sjukt trött så de finns ju ba int! någonting är allvarligt fel här.. haha..
heaven! 

puss.p

Umeå

ää hemma från ume nu å guuu se skönt de känns! är hur trött som helst för att inte lyckades sova i bilen(varken dit eller hem) och sen även för att nån idiot väckte mig igår när ja för första gången lyckades somna tidigt. Så somnade inte om fören halv två kanske? kuuuul.

haha nämen, ja är rätt nöjd över dagen. Ha inte köpt ett skit men ha ändå fått hem mig två par skor och lite annat som jag ska ha på examen! tack mamma! Fick även träffa Leo(kusin) där borta, va helt oväntat att få se han men kul vare!:)

Va ju även på Forslunda gymnasium, nån prova-på-dag, å just nu känns det faktiskt helt okej att börja där till höst. Nu ska jag bara se till att komma in oxå.. 

nu få jag äntligen kasta mina clown skor.. 

puss.p


minns du skogen vi lekte i som barn

Min nya favorit!


Faråker - Villa Dovre

gentleman

bloggade inge igår men hade inte datorn med mig till åsele och sen så hade de ändå inte hunnits ve. Hade som andra saker för mig, hihi!
nämen aa, de hände som inge kul idag, iaf inget som är värt att blogga om. MEN imorrn så ska man te ume me Familjen, eller de ää ba jag, mamma, pappa å benne eftersom gabbe ää i kittelfjäll. 
Så ska springa på stan lite på morgonen och sen vid 12 så ska jag på Forslunda och förhoppningsvis träffa framtida klasskamrater! KULKUL! 

nyduschad är jag oxå, men de syns ganska väl
på mitt kaos hår.. haha.

puss.p


onsdag 24 april 2013

motivational penguin

nyss gjort 100 squats med syster, kommer kännas i bena imorrn men de få man tåla! Och på tal om imorgon så ska jag faktiskt sova hos Mormor! YÄÄÄY!! va typ evigheter sen ja sov där sist å om ja sov där på veckan så få ja ju sova längre än om ja sov hemma!:] heheh buusigt!:]

onsdag

denna dag har vare så fruktansvärt seeeg. Had nationella hela förmiddan, Började 08.10 och höll på te 09.10(de va då grammatik delen) sen had man rast i en timme å då passade ja å madde på att springa upp på konsum å handla lite. Sen 10.10 så började vi igen och höll på med hörövningarna(?) te 11.25 tror jag. Hur som haver så tror jag att det gick hyfsat bra, dock kom jag på nu i efterhand att jag svarat fel på nån fråga men det är lite försent nu. MEN hoppas på att bli godkänd iaf!:)

gaybild.

puss.p

tisdag 23 april 2013

word.

"Jag finns alltid. Om jag inte dör förstås. Då finns jag inte längre. Men om nån återuppliva mig, så finns jag ju igen? Men om jag dör efter det igen? Då har jag ju dött två gånger? Shit va coolt." 
- Felix T.


skinny love

förlåt för dålig uppdatering men jag har faktiskt inte haft tid. Va i Sundsvall i helgen med drilltjejorna, på Hot Rod mässan där. De va så sjuukt roligt och jag hoppas verkligen att vi far dit nästa år! De fanns döösnygga bilar(och killar) överallt! heheh, och sånt gillas! Bilder kommer komma upp senare då jag hittat orken:)

Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om så det här blev ett ganska tråkigt inlägg. men jag lovar att jag ska försöka bättra mig på att blogga, men vi ser väl hur det kommer gå med det.

men nu tänk jag och mitt kaos hår säga gonatt! 
För imorgon väntar en hel förmiddag med Nationella Engelska..  

puss.p

fredag 19 april 2013

happy face!

dagen ha vare ovanligt bra,  men de beror nog på va ja gjord efter skolan! Had drillning, träffa en vän å sen blev det till att fara te mormor å senare vidare till Ing-Marie å Frasse! Han fyller nämligen år idag så blev bjuden på tårta å massa skratt!
Äldsta bror va där, känns som evigheter sen man såg han sist så de va kul! Vi testade nå dans spel som kusinerna had, vi va inte synkade på nått håll men roligt vare! haha..

och nu sitt ja å försök tänka ut va ja ska packa med mig te Sundsvall, gå inge bra för de ända ja ha i skallen är att Madde är i Ume å träffa massa snygga killar. jävla skit unge.

tro ja måst duscha innan ja gå å lägg mig..
va jobbigt de kändes..
 

puss.p 



Tbt

hörde en låt som fick mig och tänka på sommaren 2011. När jag och Madelene kände oss lite extra busig och bestämde oss för att dränka Linnéa i vatten! haha



onsdag 17 april 2013

seen it all

hade sista delen på nationella historia idag, och så underbart skönt att den delen är över. Va fan hemskt! usch. Nu är det väl vara 3(??) prov kvar! :D (hoppas på de)

hur som haver så åkte jag hem med bussen idag, va tänkt att ja skull fara å simma me syster men hon börjar bli förkyld så vi sket i de. Så jag for ut å sprang/gick istället, va riktigt skönt faktiskt!


puss.p

tisdag 16 april 2013

favorit i repris

hahahah

I heard of a girl

usch vilken dålig dag det ha vare idag. Började med att jag försov mig, vaknade fem över sju! Ville bara dö eftersom vi skull ha nationella idag, men efter ja pratat me pappa å han agt att Benne va hemma så kände ja mig på bättre humör. Fixade mig och sen väckte jag Benne som jag sedan fick åka upp med, ibland har man tur!

Sen had man ju Nationella idag, det gick sämst. Nämen ja svarade på alla frågor så jag är relativt nöjd, dock vet jag inte om jag svarade rätt på nån av dom med det återstår att se. Tyckte faktiskt det var svårare än Kemin, å då äre illa! Men hur om haver så är fortsättningen imorgon? Två timmar mer nationella historia.. yääy! kan de bli bättre??


puss.p



måndag 15 april 2013

ho hey

klockan börjar närma sig tio och jag sitter fortfarande här ute. Men ska snart ta mig in å plocka ihop inför imorgon, samt försöka kolla igenom historie boken innan ja somna. Äckligt tråkigt men måste ju som eftersom kommer inte ihåg ett skit. jävla nationella!  
ska även försöka ta mig iväg te konsum innan så ja kan köpa nån dricka å nått att äta, tror dock inte ja kommer hinna men får hoppas på de bästa..


puss.p

okänt nummer

äckligt jobbig dag ha de vare, berodde nog mest på badet. Fattar inte varför vi ens ha de då vi är klar med allt?? Sen så sa nog jag och Madde bort oss inför Rob. Tänkte(i hopp om att få de lite roligare) att vi kunde ha vattengympa som uppvärmning nån gång, mest för att andra klassen ha de å de verkade kul. Men de blev inge utan han skev istället upp de som jag och Maddes Badprov! Så nu måste vi hålla i vattengympa nån timme framöver för att få betyg i bad? hahah, åååh så sämst vi är.. 

och på tal om sämst, så har ja Nationella imorgon. i HISTORIA!! Så jävla uselt!! Kommer gå äckligt dåligt för historia är verkligen inte min starka sida. åååh,så tråkigt äre!

fuuu, pappa köpte päron MER å inge å tugg på. usch!





söndag 14 april 2013

where you are

äckligt jobbigt de är då man är så satans trött men kan inte sova. Kan gissa att syster ligger å sov som en stock nu. Eller det gör väl alla i de här huse utom jag :p haha, fan int lätt.

nämen om de ää nån vaken själ där ute så kan dom ju allti skicka iväg ett sms eller skriva på kik (petronellaakp).


puss.p

love me tonight

idag ha vare en riktig slö dag! Dock så va jag faktiskt ut ett tag med syster, vi gick te bygdegården och sen tillbaka. Det är så mycket roligare att vara ute å gå med nån än själv, men det är ju till och från också. Ibland kan det vara riktigt skönt att vara ute själv :)

hur som haver så sitter jag och letar klänning som ja kan ha på examens kvällen. Det går inge vidare för alla ja hittat är så satans dyr.. Men det är ju ett tag kvar å sen så ska ja ju te Sundsvall nästa helg me drilltjejorna så då ska man springa på Birsta bl.a, och förhoppningsvis så hittar jag något där om ja inte redan gjort de.


puss.p

stolthet

sitt ute i altan me pappa, syster och bror. Vi ää så sjukt sociala med varan,pappa sitt ve en bok å vi tre sitt framför datorn å ingen säg ett ord. haha..
Nämen håller faktiskt på att ladda in lite ny musik te telefon, för had tänk att fara ut å röra på döfläske lite!:) haha, va som inte ut nå igår så få ta igen de idag ist:)
puss.p

lördag 13 april 2013

fly.


ondskan


kolla inte på han, utan lyssna bara! hahah :')

ingenting alls

sitt ute i altan me syster, ää inte så jätte varmt men eftersom infravärmen ää på så är det rätt okej att sitta här!:) Iaf, ska leta reda på lite bilder ifall syster skull fixa bloggen. Är så trött på hur bloggen ser ut nu å finns int heller nå spec fina teman.. sååå, få se om de bli en liten ändring här. Hoppas! ^^



puss.p



fredag 12 april 2013

But if you close your eyes

jadu, for ut runt sju. Jogga runt byn å sen for ja te Alice, hon bytte om och sen drog vi två ut på en jogging/gå tur. For bortanför Pärlström, alltså nära Solgläntan(?), de va int så farligt jobbigt faktiskt. Hann prata om mycket och de va behövligt, nu ha vi planerat in att vi ska ut å spring mer!:)
hur som haver så kom jag hem 22.40! haha från 19.00 till 22.40 ha ja vare ute! snacka om att ja känn mig duktig!:D

haha true shit! 

puss.p

torsdag 11 april 2013

up in the air


nu > ut å kut!

hahah vafan??


dom kallar oss för haters

lyssnar på musik på högsta ute i altan, här ää de +25 å de ää så underbart skönt! 

dagen ha vare bra, lång men bra. Blev ingen träning i Åsele idag pga. att jag glömde anmäla mig. duktigt petro! Så blir förmodligen till att fara ut å springa senare, Alice kanske skulle me men de se vi väl. Jag ska iaf ut, när de ää så fint och Varmt ute så måst man ju passa på!:)


arkivbild

puss.p


fuck this

blubb.
jag vill sova men ja kan int å de är sämst. blööö! Nämen ligg i sängen å lyssnar på musik. Vill som ha nån social å skiva ve men de flesta sov ju nu, smarta är dom. Men om de ää nån själ som ää vaken så kan dom ju alltid skicka iväg ett sms te ja!

lilla flicka

onsdag 10 april 2013

just give me a reason


home

gu så seg den här dan ha vare! blev ingen skola idag å kunde som inte sova länge heller. Ha mest bara lega i sängen å försökt sova, mitt huvud ha nästan tage dö på mig. Strömmen for runt elva här hemma å va borta till tre. TRE! äckliga ström som bara ska va borta hela tin! 


puss.p

when tomorrow comes


arguing


tisdag 9 april 2013

romulus

dagen ha rullat på, rätt okej ha den varit. Efter skolan for jag hem till mormor å björn, eller de va ba Björn för mormor ää nån annan stans. Hur som haver så låg ja ba å latade mig innan jag gick te drillningen. Håller på med ett nytt program te sommarn, kommer bli asbra!

Fick lov att fara tillbaka te Björn efter drillningen eftersom både mamma å pappa va på möten. Men ska inte klaga, ja låg å prata med Morbror Kenneth som är å jobbar i Åsele. haha, sämsta humorn någonsin men så äre;)


puss.p


måndag 8 april 2013

var du än går.


de bästa med att våren är på väg, nu kan man börja springa igen!
när kusin kom hem från fjälle å syster börjar praktiken så
ska man börja me träningen hemma. underbart!


måndag

klockan är tjugo i åtta och solen är fortfarande uppe vilket känns hur bra som helst! sommaren är påväg!:) när ja komme hem ida så va de 37+ ute i altan! älska!

hur som haver så ha dagen rulla på rätt segt, hade bad idag vilket sög för de va helt onödigt! Vi ha ju som gjort allt vi ska göra men man måste ju va med för att få betyg. Sen så ha de inte vare lika kul på skolan som de bruka, men de är bara att vänja sig vid det antar jag.


puss.p

söndag 7 april 2013

booooooored

sitter å ute i altan å snapchattar me mona å alice, de förklarar nog rätt bra om hur tråkigt jag har.. dock är de ju rätt mysigt här och hade nog inte haft så tråkigt om ja haft sällskap :p haha, jobbigt läge petro!
nämen jag vet inte ens va ja ska skriv så bli bilder ist! kuuuul.
vart många tomma flaskor å sjukt fula bilder iigår!:ppp


puss.p


gårdagen


hade det riktigt roligt igår!
ha lovat att inte lägga ut ngr bilder på folk bortsett från Alice
 då som syns lite (a)

puss.p

lång och meningslöst inlägg.

ni anar inte hur skönt det är att vara hemma! UNDERBART! Nämen komme hem från fjälle igår, va där sen i onsdags, och ha haft hur roligt som helst!:) haha, men man kan ju som inge annat när man är me Mona å hennes familj, eller, en del av den:)
Vet inte riktigt va ja ska skriva, kommer iaf komma upp bilder senare!:)

I alla fall, när ja kom hem igår så va de bara te å duscha å fixa sig innan man drog iväg på bygdegården. Farbror Sven hade 50års kalas å de va faktiskt riktigt kul!:) Jag och Alice blev fast bakom disken för att blanda drinkar te de som ville ha. Eller de va mest Alice som blanda men de blev en och en annan för mig oxå! Helt okej kväll:) De kommer upp bilder när ja hittar orken :p

petro ää less på vintern nu. VILL HA SOMMAR! 


puss.p

tisdag 2 april 2013

grattis

idag är det den andra april, alltså en tisdag och det menas även med att MONA fyller år idag!!! :D YÄÄÄY stort jävla grattis till dig min underbara tönt!:D :D Den lilla filuren blir 16(!!!!) år! :o oooh, AWESOME!!

grattis min fina vän!


puss.p

påsk

hjälp, de känns som evigheter sen jag bloggade. haha.
men jag skyller på att jag inte haft ngt viktigt att blogga om, ha mest vare hemma hela lovet. Ha inte hänt så mycket, va i varpsjö i fredags. De va kul, fick träffa folk å fota^^ sen i lördags for jag, mamma å gabbe te solberg å va där hela dagen, vi var alltså i backen.  Igår va vi tre i Kittelfjäll å åkt slalom/bräda, riktigt roligt då de finns så många backar! :D awesome.

ja, de är typ de mitt lova ha bestått av hittills, slalom och fota. haha, vilket liv ja har x)
Nämen ikväll ska jag faktiskt ta bussen te vilhelmina å sova där en natt med Mona sen far vi upp te Grönfjäll å är där te typ fredag tror jag! :D HELT AWESOME!!


solberg

for och åkte skidor me syster

pappa fick igång morfars gamm skoter!:) 

Kittelfjäll!


vädret ha vare helgrymt och får hoppas på att det kommer vara underbart väder i Grönfjäll!:D