fredag 28 juni 2013

Ej antagen?

Ser att folk fått reda på att de tage sig in på gymnasie å de ää väl kul för dom. Ja orkar inte bry mig om de för vet int ens hur man se de så de var väl desamma. Och om ja tänk på de nå mer så kom ja ba bli stressad å int kunna sova, standard typ ;p haha..

Ha nyss ställt väckarklockan inför imorgon, dum som ja ää så ha ja int pratat me bror om han vill köra mig till jobbet imorrn så om de inte regnar så få ja kanske cykla. Gör mig inte så speciellt mycket faktiskt bara om de ää bra väder som sagt! :p
men få gulla lite me bror imorrn om de visar sig vara tråk väder(a)

torsdag 27 juni 2013

Jobb

Cyklade te jobbet idag! Det är typ en mil dit så tyckte ja va riktigt duktig faktiskt, städade då ja kom te caféet och för första gången nånsin så tyckt ja int att de va tråkigt att städa! SICK!

Nämen dagen ha rullat på bra, varit rätt mycket folk och det är ju alltid kul:) tycker fortfarande att ni kan ta er till hälla och fika!;)

onsdag 26 juni 2013

Musik

Sitt å försök he in musik på mobilen, den vill inte riktigt samarbeta så ja antar att ja int kom te å komma i säng på ett tag.. Tänker dock int gå å lägga mig fören musiken ää inne, eftersom jag inte ha nån som kör mig till jobbet imorgon så få ja ta och cykla dit. Känns lite drygt mes tanke på att de är en mil dit men om de är bra väder(som ja hoppas på att de är) så kommet det nog gå ganska bra!:p

Sååå, om det är nån som har vägarna förbi hälla så kan ni alltid svänga in på caféet å hälsa på lilla jag!;) tyck ja lät som en superb idé!;)

Jag förlorade(nån tog de) mitt konfa halsband i början på nian, så ja polisanmälde det. Och i måndags när pappa va i ö-vik så va han in i affären där de köpte det och hämtade ut ett nytt!! Är så sjukt gla att jag har det hos mig igen! ^^

tisdag 25 juni 2013

Internet

Yääy! Ja ha internet på datorn igen:D (dock bloggar jag fortfarande från mobilen eftersom Blogger fuckar.) Men inte för att ja saknat internet så spec mycke, men nu kan ja ta å skicka iväg de där examens bilderna som ja lovat. Dock ha ja glömt vilka de va ja skull skicka till men de löser sig nog:p

Hur som haver så ha midsommar redan passerat och medans alla söp sig full den helgen så tillbringade jag den som vanligt uppe i fjälls!:) dock så vare ba ja, mamma, pappa, mormor och björn iår men hade de bäst som vanligt!;) ni anar int hur skönt de va att ba få skita i allt och inte bry sig ett skit i de där få dagarna man va i fatmomakke! Love!

Nämen nu tänk ja faktiskt se om ja hitta nån bra film att slå igång bara för att. Är ledig från jobbet imorrn så kan sova lite extra länge! Skönt!

onsdag 12 juni 2013

Tillbaka

Anledningen till att jag int bloggat på typ två veckor beror på att först så fucka blogger på datorn sen så har internet på datorn försvunnit.. Men de ha int hänt så mke under tiden, förutom att ja gick ut nian i fredags!:) känns rätt bra, sommarloov!!:D och igår (tisdag) så tog storebror studenten! Aldrig sett pojken så glad som han va igår:) dock så var det sjukt tråkigt väder men folket var glada ändå, ää väl nästan de som räknas:)

Och till er som ja lovat att skicka bilder till så kommer jag göra de så fort ja får tillbaka internet!:)