fredag 31 maj 2013

Fotboll

Dagen har gått ovanligt fort måste jag säga! Städade nästan hela förmiddagen sen blev de idrott, där man spelade fotboll. Körde klass mot klass, alltså 9:1 mot 9:2, sen så kom typ 7:orna och 8:orna samt några lärare å kolla. Hade faktiskt riktigt roligt även fast min klass förlora med typ 5-1.. Gjorde värsta failerna och höll även på kvadda höften men så kan de gå:p hade kul å de ää väl huvudsaken antar jag^^

Efter de blev de drillning sen for ja å kolla till katten som för stunden bor hos bror. Sen blev det att fara ut me Jerry, glad prick de där:)

Bju på en bild på klassen:)

söndag 26 maj 2013

Morsdag

Mobilbloggar igen, ngt är fel på min blogger..

Idag är det morsdag så ni får ta och gratta era fina mammor där ute! Jag och min fina mamma ska iväg till genbäcks(?) idag och sen så får jag helt enkelt se va dagen har att bjuda på. Tycker det är ganska roligt att vi har haft mer sommar på de här typ 3 veckorna än vad vi hade hela förra sommarn! Hoppas de fortsätt såhär så man får en varm sommar för en gångs skull ^,~

torsdag 23 maj 2013

Mobilblogg.

Bloggar från mobilen just nu eftersom Blogger på datorn fuckar..

Blev till att vara hemma idag också. Var egentligen tänkt att ja skulle på skolan men när mamma frågade imorse så blev de bara så att jag stannade hemma. Kunde inte somna igår kväll heller och säger bara de att det är fan tur att jag har Jakob som ställer upp för en!
Hur som haver så har jag mest sett på film idag, men efter jag sett 5st så kände jag mig oerhört lat så drog på mig några vuxenpoäng och städade! Ibland så kan även jag;)

Men nu ska jag springa ner och ta ut tvätten sen göra de där dumma EU frågorna jag helt glömt bort..

Bjuder på en arkiv bild.

onsdag 22 maj 2013

hemma dag

det här har verkligen inte varit min bästa dag, klev upp och fixade mig som vanligt men kände redan innan ja gick ut att jag inte mådde så speciellt bra. Men tänkte att de va lika bra att fara på skolan för att göra bort den där dumma fotograferingen samt redovisa på svenskan, men tog mig bara till Östernoret där ja klev av bussen och mamma fick hämta mig.
Så blev en hemma dag för mig, och älskar att vi har typ alla Viasat kanaler på tvn. För nu kan man ligga och se film ist för att ligga och se på barnprogram som var det ända som var bra förut, haha. Har faktiskt sett The Avengers för första gången, riktigt bra! trodde jag inte..


tisdag 21 maj 2013

I miss that

tisdag

har varit en sån galet seg dag idag, hade glömt mitt arbete på syslöjden hemma så att och "putsade" en renhornsknapp i typ en timme. SKIT KUL! nä inte riktigt, sen vare bara dryga lektioner fram till lunch då jag och Madde stack hem till Madde å åt.
på engelskan skull ja redovisa nån låt, tycker inte alls om att redovisa muntligt och speciellt inte i engelska men är rätt nöjd ändå :p

gjorde värsta tabben idag på drillningen, ja skull fånga min stav men missa typ halvt och fick den precis på lillfingre. så nu är den typ blå och gör sjukt ont, HEJJA PETRO! ungefär



måndag 20 maj 2013

fatmomakke känsla

ha nyss komme hem från en 2 timmars lång kajaktur, först en timme ensam å nästan precis då ja skull upp så kom mamma å då drog vi iväg en tur. De är en sån otrolig frihet då man kan fara ut när man vill, va även riktigt skönt att vara ute ikväll. Renade tankarna lite:) måst ba älska gafsele vissa gånger!

älskade mamma!:) 


puss.p

oh. ok

ha inte vare den bästa dagen, vet inte riktigt varför. Om de beror på att man måst se folk man helst vill undvika att se eller om det bara beror på att de va skola. Är nog lite av båda tror jag, men jag klarade mig igenom dagen till visso iaf.

vet inte riktigt vad som hänt, men helt plötsligt så känns allt så jävla jobbigt igen. svårt att förstå varför men man har väl alltid sina aningar? men det är ett stort fett kaos i huvve just nu. :s

"pls do not destroy my life".

söndag 19 maj 2013

klagar lite..

idag har de vare(DET ÄR) så galet jävla varmt så jag vet inte vad! I skrivande stund så är det +30(!!) i altanen och då har vi ändå öppnat allt som går att öppna! SJUKT! det så är det typ +28 ute, i skuggan! inte fan behöv man fara utomlands för värmen inte! och ja, nu klagar jag faktiskt på värmen lite eftersom det är fan plågsamt att det är så varmt då det är alldeles för kallt för att bada.
Men jag tycker om att sommaren är på väg, bara det blir lite varmare i vattnet så skulle det fan vara perfekt! Men jag hoppas verkligen att det INTE är så här varmt på examen för då kommer jag verkligen att dö! Fint väder får det gärna vara men det behöver inte vara såhär varmt! 



puss.p

feeling hot, hot, hot

ganska sjukt att det är så pass varmt så tidigt på mornarna, älskar det! idag blir det nog att var ute större delen av dagen. Kanske far ut på vattne å i hopp om att få lite färg;) mamma har blive brun! hon och gabbe blir sjukt lätt brun och gissa om man är avis? sjukt fuskigt..

soooooooon


puss.p

lördag 18 maj 2013

lovely

fort ut med kajakerna runt elva med mamma, klev i här i viken å paddlade ut i ån och sen vidare bort mot färgkajen. Blev inte en sån lång tur men var ändå ute en ca en timma, mamma "gick i land" efter typ 20 min så då låg jag bara i vattne å stekte tills syster kom ut sen va vi ute ett tag. Ha vare så sjukt skönt att bara fått vara ute på vattne ingen! Dock kände man att det var ett år sen man va ute, lite sådär lagom ostabil men vafan!:P


puss.p

älskade lördag

mamma kom in och väckte mig halv tio, blev te å gå upp och fika sen så har jag som inte hunne så mycket mer. Förutom att sitta i solen då, som jag självklart har gjort! Dagens planer är att fara ut men kajakerna med kära mamma, årets första kajaktur juu!! kommer bli helt underbart för det är alldeles spegelblankt på älven! <3 love it!

ja bju.

hoppas ni tar vara på dessa varma dagar och gör så mycket kul ute som de bara gå! hare fett bra! 

puss.p



torsdag 16 maj 2013

battle scars

det är bästa vädret idag och man kan bara inte mer än längta sönder till att sommaren verkligen ska börja! Efter nationellan så for jag och Julia ut en sväng, sen så satt man ute med resten av vi 4:a brudar å ba tog de lugnt! var otroligt skönt med tanke på hur förmiddagen var. Men nu har man gjort bort ALLA nationella så nu jävlar behöv ja int se dom nå mer! (fören nästa år då..

Hur som haver så sitt ja just nu ute i altan å dunkar musik, grannarna som är ute lär ju höra vad jag lyssnar på eftersom jag har typ öppnat alla fönster och dörrar. Var runt 34grader här inne när jag kom hem, SJUKT!

fett snygg ju!

puss.p


onsdag 15 maj 2013

lat?

ska slå igång en film och bara chilla! skulle egentligen behöva fara ut och springa men känns som så tråkigt då man är själv. så det KANSKE blir senare, vem vet?  haha, usch va lat jag fick mig själv att låta!




puss.p

Onsdag

dagen har rullat på ovanligt fort, även fast det är onsdag. de är oftast onsdagar och torsdagar som är segast men inte idag, dock så vet jag ju inte än hur morgondagen kommer va. Har sista nationella matte(100min) så antar nästan att det kommer sega ut dan nå jävulskt! 

och på tal om imorgon så måste jag hitta en låt som jag kan spela upp på engelskan. Har nått shit om Love & Friendship och då så ingår det att man ska spela upp en låt som betyder någon speciellt för en. Och jag vet inte alls vad jag ska välja för låt! sjukt frustrerande..

hahahah!

puss.p

tisdag 14 maj 2013

lol thats me

denna dag har vare helt okej, fick skratta rätt så mycket med tjejorna på skolan idag! dock tror jag att vi kaosade lite men vafan gör de lixom?;)
hur som haver så had ja drillning efter skolan, vi ha börja på ett nytt program som jag tror kommer bli asbra!

har som inte så mycket mer att säga, så jag tror jag ska stänga ner och gå å lägga mig. Så jag inte försov mig imorgon, mer än vad jag brukar göra alltså.. :p



hahahah, ååh vad jag älskar dessa bilder! stämmer in så fruktansvärt bra!


måndag 13 maj 2013

KLÄDER

yääy, fick hem kläderna från H&M idag! Allt passa super bra och jag kan int va mer än nöjd:) blev två par byxor och två tröjor, syster har typ 500 par kläder men de gör som inge. Mamma sa faktiskt att jag skulle kolla om jag hitta nå mer tröjor, så kanske blir till att beställa hem lite till om ja hitta nå! :D hehe, awesome:))

 

 


dessa underbara kläder ligger nu hemma hos mig!














hade tänkt att ha den här på examenskvällen, men då kommer den int fören den 10 juni.. sådär 2 dagar EFTER examen! passande...


puss.p

söndag 12 maj 2013

long time, no see

syster och bror for typ nyss så nu är man själv. Ha int vare de sen typ 3 veckor tillbaka så kom kännas tomt och udda att int ha syster att bråka med på veckorna :p haha, nämen de blir nog bra hoppas jag.

I alla fall, det känns HEMSKT att det är skola imorgon.. vill bara va ledig för evigt typ, haha! Nämen känns så fruktansvärt jobbigt att måsta kliva upp tidigt, har ju typ klive upp halv ett sen jag vart ledig :p

hahahah, 2 år sen! döör! :') 


puss.p



dagen

klev upp kvart i åtta idag och runt halv nio så for jag och mamma te Åslia. Mamminen är ju med i friluftsfrämjandet så skull dit och elda :) Eller jag följde bara med för att fota, så kan de gå. Hur som haver så vart vi klar där vid typ halv ett och då vare bara att fara hem och hjälpa till att elda löv och gräs och annat shit samt kratta klart de sista. Ha ju vare så sjukt varmt ute så jag vet int vad! ÄLSKA!! ! 

har faktiskt inge vettigt å säga så ja ska ut igen å se om vi ska börja ve maten. Bli hamburgare! hehe, om nomnom

hahah

puss.p

lördag 11 maj 2013

old stuff


Ljudet gick till sig! fast de va ju ett tag sen men tänkte bara meddela er att ni inte behöv oroa er;) haha, och tack till de som försökte hjälpa! :) Tur ja ha er läsare som hjälp mig^^ 

haha satt och kollade igenom min gamla blogg, och hittade huuur gamla bilder som helst! döör :')








puss.p

Hjälp mig, snälla!


Ljudet på min dator funkar inte! Eller jo den funkar men inte då man är inne på internet, alltså den funkar hur bra som helst när man ser film eller på typ Spotify. Men när man går in på internet(youtube eller ngt) så funkar det inte alls. Och ja, jag har testat att avinstallera Google Chrome och sen installera det ingen. Men det funkar fortfarande inte, sjukt irriterande.

Så jag behöver som lite hjälp av någon som vet hur man gör för att det ska funka igen. Om nån som kan så kommentera gärna hur man ska göra för att få ljudet tillbaka eller smsa mig; 070- 2322 229.
Hjälp mig, snälla!



puss.p


fredag 10 maj 2013

söndag?

herregud, det känns som det är söndag idag men det är fredag såååå. FORTFARANDE 2 DAGARS LEDIGHET KVAR! AWESOME!

ja iaf, vaknade typ tolv idag sen ha ja bara legat och degat. Sjukt kul ungefär, det är så sjukt tråkigt väder ute så känns som inge kul att fara ut heller. Men jag får vänta och se vad denna dag har att erbjuda, kommer förmodligen sluta med att jag sitter och ser film samtidigt som jag tjockar mig med tårta! haha, standard ungefär.
hahaha :')


torsdag 9 maj 2013

Shadow Dance Group


helt awesome! 


puss.p

look at that perfect motherfuckah

usch, jag har så sjukt tråkigt så jag vet inte vad. Finns som inget att göra heller.. sååååå. Om det faktiskt(helt seriöst) finns någon där ute som är social och inte bara slutar svara efter typ 3 sms så kan ni ju höra av er.
kik: petronellaakp
snapchat: petronellakp
telefon: 070-2322 229


och ja. JAG HAR SÅ EXTREMT TRÅKIGT SÅ JA LÄGG UT NUMMER Å ALLT HÄR! 


haha, lyckades nyss intala syster att hon förstört
infra-värmen vi ha i taket. hahaha, döööör! :')

bra dag

denna dag har vare riktigt bra! Storebror fyller hela 19 år idag så man får säga grattis te han! Storpajken;) Nämen, en del av släkten har vare här idag. Mormor å Björn, Ing-Marie, Frasse, Fredrik och Dennis! :)
Så blev te å trycka i sig lite tårta sen så fick man ju plankstek te midda så de va ju helt AWESOME !!

Jag och syster for ut och cyklade te bygdegården, för det är ju 12-timmars idag, och på vägen så träffade vi Linnea Byström. Riktigt roligt faktiskt!:) Funderar faktiskt på att fara över te bygdegården bara för att få ha nån social å va ve, händer som inget här hemma nu.. Men ja se väl hur de bli:)

Storebror, Mormor och Björn!

puss.p

tisdag 7 maj 2013

He Mele No Lilo

som ni kanske vet så tycker jag om Disney filmer rätt så mycket!
Här är en låt jag tycker är oerhört fin på något sätt, vet inte riktigt varför men aa. 



puss.p

jag är din bäste vän

det har som vare dåligt med riktig bloggning här, men det är helt enkelt så att jag har haft lite mycket att tänka på på sista tiden. Men jag ska försöka komma ihåg bloggen lite bättre, och verkligen skriva här. Försöka går ju iaf. 

Hur som haver så har det inte hänt så mke idag, had Matte Nationella, examensträning och drillning. Typ. Nationellan gick förvånansvärt bra vilket ofta slutar med att man gjort fel överallt.. haha. Examensträningen gick sämst och drillningen kaosade. en kort och bra sammanfattning på min oerhört intressanta dag.


bjuder på en favorit-låt från Toy Story. 

När din väg känns tung att gå
När du är mycket långt från din trygga vrå
När du är ensam ska du tänka på
att jag är din bäste vän
Ja jag är din bäste vän




puss.p

söndag 5 maj 2013

mintchoklad kladdkaka

jag har faktiskt vare rätt så duktigt idag, hjälpte mamma att kratta gården så nu är den i stort sett färdig för sommaren, det är bara lite som inte är krattat men det är nog klart innan nästa helg!
Hur som haver så håller jag på att bak just nu, eller jag väntar på att sockret och äggen ska bli "vitt och pösigt" vilket de aldrig verkar bli. Och jag brukar sällan ha tålamodet att stå å vänta att de ska bli pösigt när jag bakar så de blir nästan aldrig som de ska, haha vilka problem ;)

nämen aa.. har faktiskt inge mer att skriva så vi får hööras senare!:]


puss.p

lördag 4 maj 2013

vafan?!

jamen det här är ju fan sjukt, håll på beställa hem kläder med syster men innan man hinn komma te kassan så är de man valt slutsålt. SJUKT! Vafan är de här? x') åååh, fuck this!


Large

food

komme hem från Åsele för typ en timme sen, va på föreningsmässan på folkan med drilltjejorna! Dock så drillade inte jag eftersom min grupp inte kunde, men de är alltid lika kul att va med de andra tjejorna så jag ska inte klaga!:) Dom gjorde de sjukt bra med tanke på att det är både halt, lågt i tak och så va de väldigt lite utrymme men är man bäst så är man!;)

hur som haver så ska jag nog gå iväg å hjälpa till med maten, blir grillat ikv! GOTT SOM FAN!! så det är ungefär nu som ni ska bli avis för att ja få gomidda!;)) 

Large

fredag 3 maj 2013

We Heart It

sitter och drömmer mig bort bland kläder, vi skulle beställa hem idag men eftersom syster åkte iväg te Åsele så blir de kanske imorgon istället. Vi får helt enkelt se hur de bli. Hur som haver så har ja inte gjort någonting sen sist ja blogga, bara lega å slö sett på film och hoppats på att min förbannade mensvärk ska gå över. Vilket vi alla vet inte kommer hända fören på typ söndag eller ngt. DÖÖÖ säg ja ba!

Nämen nu tänk ja faktiskt leta reda på värmekudden, trycka i mig några tabletter sen gå ner å lägga mig å se lite mer film. Typ min ända vän just nu eftersom alla andra är så sjukt osociala!
Och om det är nån där ute som lever och faktiskt vet hur man använder en telefon, så kan ju den personen höra av sig till mig typ nu! DO IT!! 070-232 2229

hahaha, älska WeHeartIt 
(klicka för större bild)




puss.p




fredag.

blev inge bloggande igår och de va för att ja höll på med den där dumma hk'n. Men jag blev klar så ja ää nöjd!:)
Idag så va de absolut ingen bra dag, allt va ju fuckat! haha, så ja drog hem te mormor men de va faktiskt för att jag hade en sån satans mensvärk så kunde typ knappt stå.. Helvete va jag hatar mens alltså, usch för den!

Nämen nu ska jag springa upp och hjälpa syster med att locka håret så BYE!

haha, bror sitter vid google översätt och försöker
i ett tappert försök att lära sig hu man säger
"min katt har drunknat i senap" på spanska!
hahah, dööör :'')

onsdag 1 maj 2013

love it.

så otroligt skönt de ha vare att man sluppe skolan idag! 

dagen ha vare ganska bra, den hade vare perfekt om inte min dator strulat och gjort så hela mitt hk arbete försvunnit. Såå jag tillbringade ganska lång tid med att göra ett hopplöst försök att få tillbaka de men de fungerade inte så bra.. Så fick lov att börja om vilket SÖG! Så  runt fyra så gav ja upp och gick ut en sväng, rensade tankarna lite vilket va behövligt. Sen så måste man bara älska gafsele alltså, underbara lilla gafsele.



nu blir de te å gå upp å se tv med min kära mamma!

puss.p

gårdagen.

gårdagen slutade riktigt bra faktiskt! Följde med mamma å pappa te varpsjö för dom eldade nå hus där, dom hade alltså de som majbrasa. Sen vart de nån form av sång där men vet inte om jag kan säga sång för de lät inte alls bra ;) haha, nämen kul va de! Vi for sen te sörnore men vi klev aldrig ur bilen, kändes alldeles för kallt (a)
snurrade runt i åsele lite innan vi for hem, en helt okej kväll faktiskt! lite kvalitetstid med mina fina föräldrar!

somnade nån gång runt tolv tror jag! Är lite skadeglad åt alla dom som va ute å drack igår och nu ligger bakis! HAHA! ;) 
varpsjö

puss.p